Akkolade is het personeelsbureau van en voor de ouderenzorg en thuiszorg in Gelderland.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar verzorgende IG niveau 3 en verpleegkundigen die graag willen werken in de ouderenzorg/ thuiszorg in Gelderland.

De link naar een overzicht van de actuele vacatures:

Bijvoorbeeld onderstaande vacature:

Coordinerend verpleegkundige gezocht als “spin in het zorgnetwerk”

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een coordinerend verpleegkundige als ‘spin in het zorgnetwerk’. Zij neemt de regie bij zorgvragen. Zij draagt zorg voor het gehele zorgtraject van acute zorg naar continuering van de zorg. Zij is in staat om zelf ook aan te pakken, maar weet ook door te leiden naar het juiste zorg aanbod – zowel ambulant als intramuraal - binnen de organisatie.

Coordinerend verpleegkundige (36 - 40 uur)

Onze opdrachtgever stelt de klant centraal. Zij is er voor hen wanneer zij zorg nodig hebben. Zij wil bijdragen aan de kwaliteit van leven van hun klanten en werkt vanuit hun liefde voor mensen. Zij wil een betrouwbare samenwerkingspartner zijn. Onze opdrachtgever wil in 2015 voor klanten én medewerkers de natuurlijke eerste keuze te zijn.

Verantwoordelijkheden:

Je bent in staat om de acute zorgvraag van de zorgvragers te vertalen naar het aansluitende zorgaanbod van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het zorgtraject van aanmelding tot en met de toeleiding naar het juiste zorgaanbod binnen de organisatie. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen. Je hebt een ondernemende instelling waarmee je de zorgmarkt benadert gecombineerd met jouw kennis en ervaring als verpleegkundige in de thuiszorg.

Wij vragen:

- Je bent gediplomeerd algemeen verpleegkundige niveau 4/5 met een geldige BIG-registratie

- Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken

- Je bent breed inzetbaar en gemotiveerd om je ervaring en kennis verder uit te breiden

- Je bent collegiaal ingesteld, communicatief vaardig en administratief zorgvuldig

- Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatige diensten

- Je houdt van afwisseling en uitdaging en bent ervaren en ambitieus

- Je bent een verpleegkundige met ervaring in algemene en/of academische ziekenhuizen

Wij bieden:

- Dienstverband: 36-40 uur per week

- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

- Een baan met veel verantwoordelijkheid en een externe scope

- Salaris conform de cao vvt

Standplaats:

- Ede

Akkolade biedt alle kandidaten gratis een DISC© functieprofiel test en loopbaangesprek (t.w.v. 150 euro), waardoor zij in hun volgende baan nog succesvoller zijn.

Solliciteren? Stuur dan uw CV en motivatie via online sollicitatieformulier. Voor vragen neem gerust contact met ons op: 055-579 55 10. Onze medewerkers staan u graag te woord.