wie heeft voor mij werk?

  • Yvonne

    Hallo allemaal,

    Wie heeft voor mij werk als ziekenverzorgende in de gemeente IJmond?

    Ik heb altijd graag in de verzorging gewild en heb merendeels eigenlijk op kantoor gewerkt. Ik heb besloten mijn kantoorbaan op te geven en wil heel graag wat voor oudere mensen doen. Ik vind dat zij het wel verdiend hebben wat extra zorg. ik heb geen diploma als ziekenverzorgende maar ben zeker bereid hiervoor te leren en “eventueel intern” opgeleid te gaan worden.

    Ik ben 35 jaar en bied mijzelf aan voor 24/32 uur per week.

    Groetjes van Yvonne

  • CV Wizard

    Probeer dit eens…http://cvwizard.nl

    CV Wizard is een Site die zich volledig richt op de werNEMER en biedt naast vacatures, als eerste in Nederland, een EXTRA dienst t.o.v. andere carrieresites.

    Werkzoekenden hebben namelijk de mogelijkheid om GRATIS met 1 click het CV te versturen en direct toe te voegen in de CV databanken en databases van vele participanten van CV Wizard, zoals oa CarriereOnline, Jobhunters, Jobbingmall en vele meer.

    Met één click kunnen werkzoekenden zich presenteren op vele carrière sites op het Internet. Op deze manier behoeven ze niet meer deze sites afzonderlijk te bezoeken om hun gegevens in te vullen, maar kunnen dit vanuit één startpunt snel en overzichtelijk verzorgen.

    Kijk op http://cvwizard.nl

  • cathy

    Probeer eens de thuiszorg in jouw regio,ze hebben grote personeelstekorten,en opleidingen zijn mogelijk.Ze staan te popelen om mensen als jou.