Geachte dames en heren,

Wij hebben de stoute schoenen aangetrokken na veel studie, overleg en coaching door vakgenoten en zijn een nieuwe thuiszorgorganisatie op bemiddelingsbasis begonnen.

U kiest dan voor het betrekkelijke nieuwe, vrije ondernemersschap. U werkt 1 op 1 en heeft alle tijd en aandacht voor de client. U kunt zorgen zoals u dat het beste lijkt voor de client, maar ook voor uzelf.

Aan het vrije ondernemersschap kleven wat administratieve handelingen. Wij kunnen u volledig begeleiden naar het zelfstandig ondernemersschap en zijn aangesloten bij branche-organisatie SPOT.

Al uw vragen op medisch, sociaal of administratief gebied worden door ons uitgezocht. U krijgt duidelijke maandoverzichten van gewerkte uren. Zorgverlening is vrijgesteld van BTW. 1 maal per jaar komt onze gezamenlijke accountant uw belastingaangifte verzorgen, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Door een beduidend hoger bruto uurloon, kunt u zelf kiezen uit een aantal kollektieve verzekeringen om ziekte en ziektekosten af te dekken.

Cursussen worden door Advies & Thuiszorg Zuid West verzorgd. Samen met u willen een solide, warm team met korte communicatielijnen en echte betrokkenheid naar client en naar collega zorgverleners.

Als u met ons mee wilt groeien, neemt u dan contact met ons op voor meer informatie. Eind augustus, begin september organiseren wij een zorgmarkt met voorlichting over het werken als vrijgevestigd zorgverlener in de thuiszorg.

Tot ziens.

Hanneke De Boer

coordinator Advies & Thuiszorg Zuid West.

Wij werken in de regio Zuid West Nederland, maar hebben een landelijk netwerk van collega bureau's.